Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Mint mondtam készítek honlapokat és megbízásra vállalok is honlapkészítést. Joomla rendszerrel dolgozom ami egy nyílt forráskódú, könnyen kezelhető program. Nem csak a telepítés és a weboldal összeállítása megy gyorsan de a kezelő felülete is rendkívül felhasználóbarát és folyamatosan fejlődik. 

Én egy bizonyos sablonnal dolgozom, ezért is vannak meg a honlapok gyorsan. Gyakorlatilag egy hónap alatt teljes egészében elkészül egy honlap úgy, hogy teljes reszponzív és teljes mértékben a megrendelő ízlésének felel meg. Mert én így csinálom. Amikor elvállalok egy megbízást pár napig egyedül dolgozom majd többszöri egyeztetés alapján alakítom ki a végső megjelenését a honlapnak. 

Fontosnak tartom, hogy a honlaptulajdonosok használni tudják saját oldalukat ezért igyekszem odafigyelni arra, hogy megbízóim már a honlap készítése közben lássák, megtanulják a rendszer alapszintű ismereteit. Ez azért fontos mert így később nem feltétlenül szorul rám az illető ha kissebb változtatásokra van szüksége a honlapon. 

Mi történik ha engem szeretnél megbízni új honlapod elkészítésével?

Mindenek előtt írj nekem egy üzenetet, hogy megbeszélhessünk egy időpontot. 

A személyes találkozó alkalmával átbeszéljük, hogy pontosan mire lenne szükséged. Természetesen itt arra gondolok, hogy milyen funkciókat szeretnél a honlapodra, milyen színvilágot képzeltél el vagy milyen extrém kivánságaid vannak. (Tudnod kell, hogy a rendszernek vannak korlátjai. Nekem még nem sikerült elérnem őket, de vannak.)

Ha túl vagyunk az egyeztetésen és még mindig engem szeretnél megbízni, aláírunk egy megbízásos szerződést és én neki is állok a munkának. 

Pontosan milyen fázisokból áll új honlapod elkészítésének folyamata?

  1.  Ha már meg van a domain név és megbizonyosodtunk róla, hogy szabad. Akkor elindítom a domain megrendelését Ab Plusz Bt.-n keresztül. Évek óta dolgozom velük, rendkívül megbízhatóak és nagyon segítőkész az ügyfélszolgálatuk. Persze a domain-hez tárhelyet is kell venni, ezt ugyanitt megtehetjük és természetesen ezt is én intézem. 
  2. A domain regisztráció beletelik pár napba. Ezalatt átgondolom, hogy pontosan hogy fog kinézni a honlapod és ha szükséges egyeztetek veled az ötleteimről.
  3. Amint meg van a domain regisztráció, telepítem a Joomla rendszerét és elküldöm neked a linket, hogy lásd az oldalad életre kelt. Persze még hosszú út áll előtte a végső alakjáig ezért egy ún. "Coming Soon" módba teszem ami annyit jelent, hogy az elérhetőségeden és egy visszaszámlálón kívül senki nem lát majd semmit az oldalból. 
  4. Háttér munkák. A menük, modulok összerakása. Magyarosítás és tesztelés. Ez a leghosszabb fázis és éjszakánként láthatóvá is válik honlapod persze sablon és próba szövegekkel. 
  5. A tartalmat, tehát az oldalak szövegeit Neked kell megírnod hiszen Én nem értek ahhoz amit Te csinálsz de ne aggódj bőven lesz időd összerakni ezeket. Ha meg vagy velük pár perc alatt feltöltöm a megfelelő oldalra.
  6. Egyeztetések, felmerülő problémák kiküszöbölése és a honlap véglegesítése. 
  7. Számlázás, pénzügyek rendezése és a jelszavak átadása. 

Mi történik miután elkészül az új honlapod?

Először is nézegeted, gyönyörködsz benne, hibákat fedezel fel amiket természetesen kijavítunk majd elkezded használni. Én természetesen folyamatosan kapcsolatban állok veled és segítek is ha valamiben elakadsz vagy valamilyen változtatást szeretnél eszközölni. Ezt a számla kiállítása utáni 12 hónapban térítésmentesen kérheted. Ha túl vagyunk ezen az időszakon akkor az anyagi kérdéseket újratárgyaljuk. 

Mennyibe kerül Neked egy új honlap? - Nézzük a rideg számokat.

A domain ára: 2800 - 3600 Ft között mozog. (Függ attól, hogy .hu vagy .com végződésű)
A tárhely ára amivel már lehet valamit kezdeni (5 GB) : 4900 Ft/év

Ezeket az árakat az AbPlusz szabja meg, tehát az árak változása tőlük függ és ezeket minden alkalommal meg kell újítanod. Tehát ezekkel fix kiadásként számolhatsz. 

A honlap teljes elkészítése (amit nekem fizetsz): 99.999 Ft. Ez egyszeri összeg. Ebben minden benne van amit a fentiekben leírtam.

Végösszeg: 110.000 Ft.

Ebből az összegből egy hónap alatt saját honlapod lehet! 
Néhány honlap amit én csináltam:
Kontinensviadalok.hu
Endreihorvathagnes.hu
Alu-Go.hu


Elérhetőség:

Név: Balázs Dániel, egyéni vállalkozó
Email: info@mylifefactory.hu
Mobil: +36 30 295 28 50

 

© 2015 MYLIFEFACTORY. Minden jog fenntartva.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

X

Right Click

No right click