Annak aki tisztában van a link építés, partnerprogramok, backlinkek és az értékes tartalom

fontosságával nyilván nem kell külön bemutatnom ennek az oldalnak a célját.  Aki azonban egy kicsit és kételkedik annak had mondjam el, hogy ez nem a kizsákmányolásról szól. Mindannyian megfeszülve küzdünk a keresők kegyeiért, hogy a lehető legelőkelőbb helyezéseket érjük el. Ezzel persze nincs is semmi gond.

Én azonban nem a multikról szeretnék példát venni, akik akár dollár milliókat is beleölnek abba, hogy legyűrjék versenytársaikat.

Szeretnék megismerni más bloggereket, ötleteket és technikákat cserélni, és ha tudok akkor minimum egy link erejéig segíteni a munkájukat.

Amíg mások egymás ellen harcolnak, mi összefogva előrébb juthatunk!

Cserébe persze nem kérek mást, csak azt amit adtam.


Tartalomgenerálás: 

Írj egy minimum 2 A4-es oldalnyi, a blog témájába vágó cikket a blogomra! Legyen összefüggő, tartalmas, összeszedett írás! Tartalmazzon képet/képeket, esetleg videót. Nyugodtan rakhatsz be a youtube-ról is. A végén pár mondatban mutasd be a blogodat és tedd be a linkedet is! Küldd el a dokumentumot és pár napon belül felteszem a blogra!

A cikket az oldal Facebook és Google+ oldalán is megosztom majd! Ezzel értékes tartalmas kapok, Te pedig egy értékes linket amely az általad megadott linkre mutat.

Kérlek a cikked a blogom témájához illeszkedjen. Nem kell, hogy ugyanaz legyen, de ne térj el nagyon. Lehet akár egy vélemény, tutorial ami még nincs a blogon vagy egy élménybeszámoló egy rendezvényről akár. Szóval gyakorlatilag bármi!

 

Logó, Link és LIKE csere: 

Vagyis az LLL program. Küldd el honlapod vagy blogod linkjét és logóját. Ezeket én kiteszem a "Partnereim" oldalamra mind a blogomon mind a honlapomon. Valamint oldalammal "belájkolom" oldalad a Facebookon! Cserébe ugyanezeket kérem.

Ennél a formánál nem fontos, hogy azonos témájúak legyünk, lehet a blogod témája akár tökéletesen az ellentéte az enyémnek.

FIGYELEM!! Felnőtt tartalmú, obszcén, rasszista, radikális vagy bármilyen politikai jellegű oldal cikkét vagy linkjét nem áll módomban megjeleníteni az oldalon.

 

Feltételek:

Egy blogra vagy honlapra csak egy LLL cserét lehet kérni!

Egyazon honlapra vagy blogra hivatkozó cikket havonta csak 1x áll módomban közzétenni az oldalon! Előre időzítésre van lehetőség!

Amennyiben másfajta partnerséget ötöltél ki, ne habozz! Keress meg és megbeszéljük!

Bármelyik programban is szeretnél részt venni, előtte mindenképp fel kell venned Velem a kapcsolatot. Kérlek a levélben írd le röviden, hogy mivel is foglalkozik az oldalad és tüntesd fel a pontos nevét és linkjét, hogy megnézhessem.

 

Üzenek neki! 

 

 

Elérhetőség:

Név: Balázs Dániel, egyéni vállalkozó
Email: info@mylifefactory.hu
Mobil: +36 30 295 28 50

 

© 2015 MYLIFEFACTORY. Minden jog fenntartva.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

X

Right Click

No right click